English

Diensten

Mensen

Kantoor

Contact

Klachten

Agemene voorwaarden Advocatenkantoor Sleutels

  • 1. Met 'Advocatenkantoor Sleutels' is in deze algemene voorwaarden bedoeld mr. R.G.M. Sleutels (eenmanszaak) h.o.d.n. Advocatenkantoor Sleutels als opgenomen in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 09212775 (btw nummer NL001843131B58). Door Advocatenkantoor Sleutels wordt (onder meer) de handelsnaam 'sleutels.com' gebruikt. Advocatenkantoor Sleutels houdt haar kantoor aan het adres Nieuwstraat 16 te (6511 PT) Nijmegen. Het e-mailadres is informatie@sleutels.com.
  • 2. Mr. R.G.M. Sleutels is ingeschreven als advocaat in Nederland bij de Nederlandse Orde van Advocaten (Postadres: Postbus 30851 te (2500 GW) Den Haag, bezoekadres: Neuhuyskade 94 te (2596 XM) Den Haag, tel. 070-335 35 35, info@advocatenorde.nl).
  • 3. Alle opdrachten van cliënten worden geacht uitsluitend te zijn gegeven en aanvaard door Advocatenkantoor Sleutels, ook als het uitdrukkelijk of stilzwijgend de bedoeling is dat de opdracht door een bepaalde persoon verbonden aan Advocatenkantoor Sleutels wordt uitgevoerd. Advocatenkantoor Sleutels sluit de werking van artikel 7:404 BW uit. Ook wordt uitgesloten de werking van artikel 7:407 lid 2 BW.
  • 4. Alvorens een begin te kunnen maken met uitvoering van de opdracht behoeft de opdracht verificatie en is de identiteit van opdrachtgever te controleren. Dit om toepassing te geven aan de met de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) voorliggende verplichtingen. Van zowel de (verificatie) van de opdracht als de controle van de identiteit van opdrachtgever wordt afzonderlijk aantekening gehouden.
  • 5. Indien zich bij de uitvoering van de opdracht onverhoopt een gebeurtenis (waaronder begrepen een nalaten) voordoet welke gebeurtenis tot aansprakelijkheid van Advocatenkantoor Sleutels of (voorheen) bij Advocatenkantoor Sleutels werkzame personen, al dan niet als werknemer, leidt, dan is die aansprakelijkheid beperkt tot het bedrag (of de bedragen) waarop de door Advocatenkantoor Sleutels gesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering aanspraak geeft, te vermeerderen met het eigen risico dat Advocatenkantoor Sleutels volgens de voorwaarden van die verzekering draagt. De inhoud van dit artikel geldt ook in het geval Advocatenkantoor Sleutels ten onrechte een opdracht zou hebben geweigerd en daaruit schade is voortgevloeid. Indien door of in verband met de uitvoering van de opdracht of anderszins schade aan personen of zaken wordt toegebracht waarvoor Advocatenkantoor Sleutels aansprakelijk is dan zal ook die aansprakelijkheid beperkt zijn tot het bedrag of de bedragen waarop de door Advocatenkantoor Sleutels (algemene) aansprakelijkheidsverzekering aanspraak geeft, eveneens te vermeerderen met het eigen risico dat Advocatenkantoor Sleutels krachtens voorwaarden van deze verzekering draagt.
  • 6. Opdrachtgever(s) worden geacht Advocatenkantoor Sleutels machtiging te hebben verleend tot inschakeling van derden indien en zodra Advocatenkantoor Sleutels van oordeel is dat inschakeling van bedoelde derden nuttig, wenselijk of noodzakelijk is. Advocatenkantoor Sleutels zal bij het tot uitvoering van een opdracht inschakelen van een derde steeds de nodige zorgvuldigheid in acht nemen. Voor zover deze derden hun (eventuele) aansprakelijkheid beperken houdt de opdracht aan Advocatenkantoor Sleutels tevens in de machtiging door opdrachtgever(s) om deze eventuele aansprakelijkheidsbeperkingen van derden namens opdrachtgever(s) te aanvaarden. Advocatenkantoor Sleutels is nadrukkelijk niet aansprakelijk voor eventueel tekortschieten door ingeschakelde derden.
  • 7. Eventuele aanspraken van opdrachtgever(s) vervallen indien deze niet schriftelijk en gemotiveerd zijn ingediend bij Advocatenkantoor Sleutels binnen een redelijke termijn nadat opdrachtgever(s) bekend was (waren) of redelijkerwijs bekend kon zijn (konden zijn) met de feiten waarop bedoelde aanspraken gebaseerd zijn. Deze redelijke termijn is in ieder geval verlopen nadat één jaar is verstreken nadat opdrachtgever(s) bekend was (waren) of redelijkerwijs bekend kon zijn (konden zijn) met de feiten waarop bedoelde aanspraken gebaseerd zijn.
  • 8. Eventuele aanspraken van opdrachtgever(s) zijn niet-ontvankelijk indien zij worden ingesteld na verloop van vijf jaren nadat de werkzaamheden door Advocatenkantoor Sleutels zijn beëindigd. Advocatenkantoor Sleutels behoudt zich het recht voor het dossier te vernietigen na ommekomst van deze termijn, behoudens de financiële administratie. Daarvoor geldt een termijn van zeven jaren.
  • 9. Aan Advocatenkantoor Sleutels gegeven opdrachten worden uitsluitend uitgevoerd ten behoeve van de opdrachtgever. Derden kunnen aan de inhoud van de verrichte werkzaamheden of de wijze waarop aan de verstrekte opdracht uitvoering is gegeven geen rechten ontlenen. De opdrachtgever vrijwaart Advocatenkantoor Sleutels tegen eventuele aanspraken van derden en voor de eventueel door Advocatenkantoor Sleutels in dat verband te maken kosten.
  • 10. Het door Advocatenkantoor Sleutels aan opdrachtgever(s) in rekening te brengen honorarium zal, tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen, worden berekend op basis van het aantal gewerkte uren vermenigvuldigd met de door Advocatenkantoor Sleutels vast te stellen uurtarieven. Daarnaast kunnen de uurtarieven jaarlijks worden geïndexeerd. Externe kosten ten behoeve van opdrachtnemer(s) worden afzonderlijk in rekening gebracht. Advocatenkantoor Sleutels factureert periodiek; de betalingstermijn beloopt acht dagen. In het geval een voorschot is gevraagd en betaald wordt deze bij het einde van de opdracht verrekend met de einddeclaratie.
  • 11. Advocatenkantoor Sleutels beschikt niet over een derdengeldenrekening.
  • 12. Indien de opdrachtgever(s) niet tevreden is (zijn) over de totstandkoming van de opdracht, de kwaliteit van de dienstverlening of de hoogte van de declaratie is de Kantoorklachtenregeling Advocatenkantoor Sleutels van toepassing. Een afschrift van de kantoorklachtenregeling Advocatenkantoor Sleutels wordt op eerste verzoek aan opdrachtgever(s) verstrekt. Mocht de kantoorklachtenregeling niet tot overeenstemming leiden dan geschiedt de verdere behandeling van de klacht door de daartoe bevoegde rechter.
  • 13. De rechtsverhouding tussen opdrachtgever(s) en Advocatenkantoor Sleutels wordt beheerst door het Nederlands recht. Uitsluitend de Nederlandse rechter is bevoegd van enig geschil tussen Advocatenkantoor Sleutels en opdrachtgever(s) kennis te nemen.
  • 14. Deze voorwaarden zijn ook van toepassing op (eventuele) aanvullende opdrachten en vervolgopdrachten van opdrachtgever(s) aan Advocatenkantoor Sleutels.
  •  

     

     

    Bezoekadres

     

    Postadres

    • Postbus 1190
    • 6501 BD Nijmegen

     

    Secretariaat

    • Tel. 024 32 44 779
    • Fax 024 32 44 910

     

    Email

    informatie@sleutels.com

     

    © Sleutels 2022

    Disclaimer