English

Diensten

Mensen

Kantoor

Contact

Klachten

Rudolf Sleutels

Advocaat

mr. R.G.M. Sleutels

Tel. 024 32 44 779

E-mail rudolf.sleutels@sleutels.com

 

Beëdigd op 10 oktober 1996. Werkte eerder o.a. bij Hekkelman Nijmegen en richtte in 2005 Sleutels Advcaten op. Rudolf Sleutels is gespecialiseerd in de juridische begeleiding van aan- en verkooptransacties van vastgoed, projectontwikkelingen, huur- en verhuur van vastgoed, beheerwerkzaamheden, appartementsrecht daaronder nadrukkelijk begrepen.

 

Rudolf Sleutels adviseert ook in kwesties die verband houden met financiering en zekerheden, bijv. pand en hypotheek, bankgaranties, borgstelling en hoofdelijkheid en achtergestelde leningen. Rudolf heeft na zijn studie de specialisatie opleiding Grotius Academie Vastgoed (2002), de specialisatie opleiding Grotius Academie Financieringen en Zekerheden (2003), de specialisatie opleiding Privaatrechtelijk Bouwrecht (2007) en de specialisatie opleiding huurrecht VHA (2011) gevolgd.

 

Rudolf Sleutels heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten algemene praktijk als hoofdrechtsgebied geregistreerd.

 

Volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten zijn advocaten verplicht om elk kalenderjaar tien opleidingspunten te behalen op hun geregistreerde hoofdrechtsgebied(en).

 

 

 

Advocaten

 

Secretariaat

 

© Sleutels 2022

Disclaimer